16 Nisan

16 Nisan 2017

1 Yıl

Babam Bahri Yılmaz’ı (http://www.bahriyilmaz.gen.tr) ebediyete uğurlamamızın ardından tam bir yıl geçti. 16 Nisan 2016’da akşam vakti gelen bir telefonla Kazan (bugün Kahramankazan) Devlet Hastanesi’ne gidişimiz ve babamızı son kez görüşümüz.  Bunun ardından Ordu’da cenaze merasimi ve onu dağların kucağına koyuşumuz, babamın yüzlerce seveni ile telefonla ya da yüz yüze tanışmam ve hepsi de imrenilecek onlarca sıfatla anıldığını duymak. Allah mekanını cennet eylesin.


Çok zor geçen aylardan sonra baharı hissedemeden Temmuz’a geldik. 15 Temmuz’da ise hayal edemeyeceğimiz bir barbarlıkla halka silah doğrultabilen ve onları şehit edebilen insanların yaptığı bir darbe girişimi ile hayretler içerisinde kaldım. Devletin sezgisi ve dirayetiyle FETÖ darbe girişimi neyse ki engellendi ve sonraki günlerde hayat hızlıca normale dönmeye başladı. Ülkemizin bu nevi bir durumda bir daha kalmamasını diliyorum.

Bugün yine bir 16 Nisan. Ülkemiz için önemli bir gün. Referandum. Bugün millet kararını veriyor ve akşam neticesini öğreneceğiz. Şuna inanıyorum ki, millet neyi nasıl isterse o şekilde olsun. Temennim ve inancım o dur ki; Tarih boyunca yüzlerce değişim geçiren Büyük Türk Milleti gittikçe daha da büyüyerek düzende yerini güçlendirir. Umarım olabildiğince uzun süre dinç kalır ve buna katkı veririm.

İşte bu yazıyla beraber babamı kaybetmemin ardından 1 yıl ara verdiğim internet paylaşımlarıma yavaş yavaş tekrar başlıyorum.

İyi günler,